Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - PC Ekspert objavio članak o Prestigio HDD

Prosinac 05, 2007

Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - PC Ekspert objavio članak o Prestigio HDD

PC Ekspert objavio je članak o Prestigio HDD u kojem je pohvalio njegov atraktivan dizajn i funkcionalnost, te ga ujedno i istaknuo kako odličan poklon za poslovne ljude i ostale korisnike računala. Više informacija pročitajte u daljnjem tekstu...

PC Ekspert objavio je članak o Prestigio HDD u kojem je pohvalio njegov atraktivan dizajn i funkcionalnost, te ga ujedno i istaknuo kako odličan poklon za poslovne ljude i ostale korisnike računala. Tekst članka prenosimo Vam u cjelosti:

"Eksterni disk malog formata je jedan od najboljih poklona koji prosječan geek može dobiti - on će mu omogućiti prenošenje vrijednih podataka i bez ruksaka u koji će utrpati napajanje potrebno za uobičajena 3,5" kućišta za diskove kada ih nosakamo uokolo. A kada takav disk dođe u atraktivnom pakiranju, sa kvalitetnom kožnom futrolom i oplatom samog diska, predstavljat će odličan poklon i za poslovne ljude i druge korisnike računala koje nismo navikli gledati opremljene gadgetima. Set od tri modela upravo takvih eksternih diskova proizvođača Prestigio ( http://www.prestigio.com.hr ) na test smo dobili od lokalnog distributera, tvrtke Asbis. Ovaj relativno novi proizvođač iz Cipra sa proizvodnim pogonima u Češkoj, Rusiji i Tajvanu uz slogan "umjetnost visoke tehnologije" pozornost kupaca USB periferija pokušava privući prvenstveno dizajnom, no niti ostale karakteristike njihovih uređaja nisu loše - ukoliko smo vas zainteresirali ili samo tražite poklon za nekoga, čitajte dalje!

Prije svega - strpljivo. Naime, pakiranje diskova je u skladu sa njihovim dizajnom, atraktivno i neobično, zbog čega ga je malo teže otvoriti. Sjajna kartonska kutija u koju su pakirani sastoji se od dviju ladica koje moramo povlačiti istovremeno sa različitih strana što usprkos diskretnim otisnutim uputama nije najjasnije u prvi tren. Sadržaj svih paketa je vrlo sličan: eksterni disk sa futrolom i pratećim kablovima, prospektom, mini-CD medijem (sadrži upute i na Hrvatskom!). Ništa neuobičajeno, no istovremeno dovoljno da disk odmah spojimo i koristimo. Priloženi USB kabel je neuobičajeno kratak (15-ak centimetara), no ovo pišemo kao plus jer većina računala sa kojim radimo ima lako pristupačne USB priključke, pa nam duži kablovi samo smetaju i otežavaju prenošenje... Ionako uza sve osim najmanjeg diska dolazi i dodatni, duži USB kabel sa dva priključka za računalo za rijedak slučaj da jedan USB priključak ne može dati dovoljno struje za rad diska. "

03.12.2007, PC Ekspert

Tekst na PC Ekspert  stranicama možete pogledati ovdje.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.